Eventband Total View!

Eventband Total View! is de band speciaal voor bijzondere evenementen. De basis van dit orkest bestaat uit 5 musici: zangeres, toetsenist, gitarist, bassist en drummer. Meestal begint de band met achtergrondmuziek bij het diner met zangeres Nathaly Masclé, de band speelt dan jazzy- en easy-listening sfeermuziek op achtergrond volume waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen blijven praten.

Daarnaast biedt deze band ook de mogelijkheid om meerdere artiesten te begeleiden.
Denk daarbij aan smaakvolle latinjazz & bossa nova met zangeres Tamara Maria of een speciaal optreden van zangeres Sarah Fairfield, accordeonist André Vrolijk of violist Peter Ligtermoet. Wilt u een speciale artiest laten optreden met begeleiding van Eventband Total View!, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Later op de avond kan de band zorgen voor een knallend feest waarbij er nog even lekker gedanst gaat worden op de bekendste dance-classics uit de 70er 80er en 90er jaren met een of meerdere zangeressen (bijvoorbeeld Superb Voices) die speciaal voor dit deel van de avond ingehuurd worden.

Ook het stijldans repertoire behoort tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid, de perfecte uitstraling, het brede repertoire, en de kwaliteit van de ervaren musici maakt deze band populair voor boekingen door bedrijven, bij gala-avonden, maar ook in restaurants, clubs en hotels. 

De prijs van een optreden is afhankelijk van de grootte van de bezetting en de duur van het optreden, Eventband Total View! verzorgt zelf ook geluid en licht en zelfs een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

Rebecca Lobry Sarah Fairfield Tamara Maria