Nathaly Masclé - Weg Terug Naar Jou

De tekst gaat er symbolisch over dat hoe ver je soms ook van elkaar verwijderd bent je altijd weer veilig bij elkaar thuis komt.
Bij KLM zal bij de komende programmering de CD Driven By The Wind van Nathaly meedraaien in het onboard entertainment programma.

Nathaly Masclé - Little Girl

Een vrolijke zomerse song over liefde die je als ouder voelt voor je kind. Nathaly en ik schreven dit lied en haar dochter speelt mee in de clip. Het is al uniek dat Little Girl de afgelopen maanden ieder uur te horen was op het Carillon van de Gudulakerk in Lochem.

Nathaly Masclé - Mag Ik Dan Bij Jou

Een live versie van het stuk van Claudia de Breij door Nathaly gezongen tijdens een concert met “Love Songs Live”, een concept van bassist Ruud Baron waarbij meerdere artiesten begeleid worden door de band Dreamteam.

Nathaly Masclé - Cheek to Cheek

Een live versie van deze beroemde Jazz standard ook door Nathaly gezongen tijdens een avond met “Love Songs Live” in Aalsmeer, ook begeleid door de band Dreamteam.

Jean Louis van Dam - Dizzy Fingers

Een optreden in 1973 met mijn opa, Coen van Orsouw senior, mijn oom Coen van Orsouw junior en mijn broer Arthur van Dam. Met dank aan Willy Alberti die destijds de eerste video recorder had en het voor ons heeft opgenomen.

Tamara Maria - Something 

Een clip van deze Beatles Song gecovered in Braziliaanse stijl door zangeres Tamara Maria op de CD Beatles Com Amor welke ik voor Tamara arrangeerde en produceerde.

Tamara Maria - Novo Dia

Een clip van mijn eigen compositie Novo Dia gezongen door Tamara Maria op de CD Beatles Com Amor. Tamara schreef de Braziliaanse tekst!

Sarah Fairfield - Heart Of Mine

Live optreden met Sarah in het programma Dave On Stage. Een song van een van haar albums. Met Sarah heb ik door de jaren heen al diverse optredens gedaan, variërend van achtergrond muziek tot feesten en partijen, een allround topzangeres.

Trio Peter Ligtermoet

Een compilatie van een optreden met bassist Eric Timmermans en violist Peter Ligtermoet, een topmusicus die met groot gemak diverse stijlen speelt variërend van pop tot klassiek. Met Peter speel ik in de band "Aangenaam Volume" met zangeres Nathaly Masclé.

Johnny Meijer, de beste accordeonist van de wereld. Een prachtige documentaire van Guus van Waveren over een unieke accordeonist, met fragmenten van een van mijn optredens bij Max Teeuwisse in Den Oever. Met André Vrolijk heb ik al meerdere keren een ‘Ode aan Johnny Meijer’ gedaan door een concert te doen waarbij we beelden en muziekfragmenten van Johnny combineren met een live performance onder het projectie scherm.

Mat Mathews - Summertime

Ook met deze befaamde accordeonist speelde ik en meerdere filmpjes zijn te vinden op Youtube.
Hij woonde jaren in Amerika en werkte met diverse beroemdheden daar.

Mat Mathews 'But not for me'

Dankzij vriend Guus van Waveren zijn er tal van leuke door hem gemaakte filmpjes van de concerten bij Max in Den Oever in de jaren 80. Juist nu de meeste van hen er niet meer zijn blijkt hoe waardevol het is dat deze flimpjes er nog zijn.

Eddy Doorenbos & Rebecca Lobry - Dear Old Man

Met Eddy en Rebecca trad ik regelmatig op. Eddy, de legendarische zanger van “The Millers” en Rebecca is o.a. de zangeres van “Malando”. Dit stuk speelden we in het programma 'Business Class' van Harry Mens.

Hermine Deurloo - Girl Talk

Met Hermine maakte ik onder eigen label de CD I Say Jazz. Bij dit concert werkten we samen met violist Frans Poptie en op vibrafoon hoort en ziet u Eddie Sanchez.

Frans Poptie & Eddy Sanchez - I'm Forever Blowing Bubbles

Tot op hoge leeftijd traden violist Frans Poptie en vibrafonist Eddy Sanchez op. Ik begeleidde ze op diverse jazzfestivals maar ook bij diner-dansants en ik heb enorm veel geleerd van deze ervaren rasmusici.

Deborah J. Carter - Cry Me A River

Deborah Carter is een topzangeres met een geweldige timing en heerlijke stem. Altijd bijzondere arrangementen en een prachtig repertoire.

Joke Bruijs (en het Frits Landesbergen kwartet) - Love for Sale

Met Joke en Frits treed ik zeer regelmatig op. Joke is niet alleen een actrice aan de top maar ook een geweldige jazz-zangeres met een onuitputtelijke energie, altijd een feest om mee te mogen werken.

Joke Bruijs -Take The A train

Ook dit stuk is een voorbeeld van het plezier waarmee Joke Bruijs met haar combo optreedt. Veel opnamen met Joke zijn te vinden op Youtube.

Joke Bruijs en Gerard Cox - Diep In Mijn Hart

Met dit duo werkte ik hoofdzakelijk als accordeonist samen met het combo van Frits Landesbergen in het theaterprogramma ‘De Oase Bar‘ dat het land doorreisde in 2015/2016 en in Rotterdam maar liefst 38 keer een uitverkocht Luxor Theater had. Eind 2017 volgt er weer een serie optredens met bijzondere gasten.

Lee Towers zingt in De Oase Bar

Lee Towers was een van de gasten in het programma de Oase Bar, ook o.a. Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk, Veldhuis &  Kemper, Loes Luca, Tony Neef, Jacques Herb en Martin van Waardenberg mocht ik begeleiden in dit programma.

Op een mooie pinksterdag - Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg

In dit programma werkte ik als pianist/orkestleider in het seizoen 2016/2017. Met een geweldig combo met musici als Marcel Serierse, Hubert Heringa, Jens Dreijer en Louis Gerrits was het iedere show weer een feest om samen te werken.

Annick Boer - 'De Seizoenen' uit de voorstelling "Op een mooie Pinksterdag"

Annick Boer kent u ongetwijfeld van diverse tv programma’s en met haar werkte ik in de theaterproductie “Op Een Mooie Pinksterdag” van producente Janke Dekker.

Lone van Roosendaal - 'Haat' uit de voorstelling "Op een mooie Pinksterdag"

Lone is ook een van de drie geweldige zangeressen/actrices van het programma “Op Een Mooie Pinksterdag” waarmee ik in 2016/2017 een grote serie voorstellingen in het land mocht doen.

Renée van Wegberg - 'Ik kan het nog' uit de voorstelling "Op een mooie Pinksterdag"

Renée schitterde al in diverse theaterproducties en was ook een van de sterren in het dit theaterprogramma met de mooiste liedjes van Harry Bannink, Joop Stokkermans en Ruud Bos.

Nathaly Masclé - Changing From Within’

De tekst schreef Nathaly en de muziek schreef ik zelf. Op slagwerk mijn broer Danny en ik ben er trots op dat hij heeft meegewerkt aan dit CD project. Dit stuk staat op de CD 'Driven By The Wind'.

Nathaly Masclé - Verandering Van Binnenuit

De Nederlandse versie van het stuk "Changing From Within" van onze CD 'Driven By The Wind' en als single uitgebracht in 2017. Ook deze clip is te vinden op Youtube.

Nathaly Masclé: Promo "Driven By The Wind"

Een verzameling van 12 gloednieuwe songs door Nathaly en mijzelf geschreven en geïnspireerd op de muziek van Sting. De hele productie heb ik in mijn eigen studio opgenomen, gemixt en gemasterd, en ook uitgebracht onder mijn eigen label "I Say Music". Heerlijk om dit soort projecten juist lekker thuis te kunnen doen.